diumenge, 4 de febrer del 2007

Latin kings

Demanen més de cent anys per a 14 dirigents dels «latin kings»
Els 14 cabecillas dels «latin kings» a Espanya seran jutjats a partir del pròxim 14 de febrer en l'Audiència Provincial de Madrid per la seva presumpta pertinença a banda il·lícita, lesions, coaccions i amenaces. El fiscal sol·licita 100 anys de presó per als acusats, tots de nacionalitat equatoriana, i entre els quals figura el líder i fundador Eric Javier, alias «Padrino». Hi haurà algún motiu per fer el que tots sabem que fan, i arribar a aquest punt?

3 comentaris:

Joan ha dit...

Bé veient aquests videos sembla normal que estiguen tan subnormals com per a formar eixos tipus de "col·lectius".
http://www.youtube.com/watch?v=S3kqfo8DlsY&eurl= http://www.youtube.com/watch?v=R3OwC3SakC4&eurl=

Anònim ha dit...

Ai mi conegitooooohh!! Esto es techno para todas las discotecas!1 xDDDD.. escuchenos, colta pos la veritat es lo dels latin kings es trata d'una deformacio de la societat negativa... ara wan volgut fer tot mes infensiu, pero res.. com tus dit tots sabem els origens daquestes bandes i k an aplegat a fer soles per reputacion dins delles... i per TV vist de bandes destes k es tatuen i es fan cicratius i son obligats a formar part delles i enfrontar-se amb altres bandes ...
es a dir!!.. as veu k alli la PlayStation encra no aplegat i no saben k fer xdddd... ací solem entrar al IRC i com a molt mos posem akicks...de momen...

Anònim ha dit...

Eh eh, que hi han dos tipus de Latin Kings:

- Els Latin Kings de sempre (o siga, aquelles persones que dominen el llatí. Aquests són inofensius i com a molt et diran un insult en llatí i et quedaràs igual).

- I els Latin Kings d'ara (aquests que no saben fer res més que "ballar" regueton, pegar "facaes", protagonitzar jocs com el GTA San Andreas i rascar-se els ous).

A passar-ho bé!